rabattroje

ساخت وبلاگ

Der er kun 10 dage tilbage af transfervinduet, men det saudiarabiske hold er ikke holdt op med at melde sig febrilsk ind, og endda for nylig citerede stjeer, der er på toppen af deres karriere. Ifølge rapporter ønsker det saudiske hold Jeddah National at hente den 29-årige DePaul, og den VM-vindende midtbanespiller, der spiller for Atletico Madrid, har fået et tilbud fra Jeddah National, og modparten har også tilbudt De Paul en højere løn. . Men forhandlingee er mislykkedes, og DePaul håber stadig på at blive ved med at bære Atlético Madrid trøje.
I sommeren 2021 kom DePaul til Atletico Madrid fra Udinese for 35 millioner euro. Den argentinske landsholdsspiller er i øjeblikket under kontrakt med Atletico Madrid indtil den 30. juni 2026. Som Atletico Madrids vigtigste midtbanespiller kan DePauls taktiske position på holdet garanteres. Sidste sæson spillede DePaul 38 kampe for Atletico Madrid og bidrog med 3 mål og 8 assists. I de to La Liga-kampe i den nye sæson startede DePaul alle kampene og spillede hele kampen. Hvis Atletico Madrid vælger at lade DePaul gå for 40 millioner, bliver det svært for dem at købe en mere passende midtbanespiller end DePaul til samme pris.
DePauls afvisning er beundringsværdig. Med sine 29 er DePaul stadig i toppen af sin karriere. Som en af keemidtbanespillee på det argentinske landshold skal han sikre sig en god konkurrencetilstand, så han kan bære den Argentina fodboldtrøjer i en bedre stand, når han bliver kaldt op af landsholdet. Men DePaul, kendt som "Messi-livvagten", hvis han modtager et tilbud fra Miami Inteational, tror jeg, at DePaul seriøst vil overveje det.

rabattroje...
ما را در سایت rabattroje دنبال می کنید

برچسب : Atlético Madrid trøje,Argentina fodboldtrøjer, نویسنده : rabattroje rabattroje بازدید : 60 تاريخ : سه شنبه 31 مرداد 1402 ساعت: 23:21

I anden runde af La Liga i den nye sæson vendte Real Madrid Almeria 3-1 på udebane. Bellingham bidrog med 2 mål og 1 assist og styrede vendingen med sin egen styrke. Bellingham, der er 103 millioner euro værd, bærer Billige fodboldtrøjer nr. 5 på banen og er kendt som Zidanes efterfølger. Folk har altid været fulde af forventninger til hans præstation. Bellingham, der kom til La Liga, skuffede ikke, og viste endda en fremragende præstation, der oversteg forventningee.
I kampens første halvleg scorede Aribas, en spiller fra Real Madrids ungdomstræning, et hovedstød i det 3. minut for at give Almeria en uventet føring, men i kampens 19. minut var Bellinghams mål let. Hurtigt udlignede resultatet. I anden halvdel af kampen assisterede Kroos Bellingham med et hovedstød og scorede to gange for at hjælpe Real Madrid med at overhale scoringen. Derefter hjalp Bellingham Vinicius med at sikre sejren, og Real Madrid vandt deres første to på hinanden følgende La Liga-sejre. En ustoppelig Bellingham var kampens ubestridte mand.
Bellingham, som kun tog Real Madrid trøje på denne sommer, Real Madrid-fans troede, at han ville have brug for en tilpasningsproces, men præstationen af 3 mål og 1 assist i de to kampe fik folk til virkelig at indse, hvad værdi for pengene er. Som midtbanespiller har Bellingham domineret begge kampe og er topscorer i La Liga. Det opdaterede Galaxy-slagskib har sat sejl igen! Måske vil Bellingham bringe os flere overraskende præstationer!

rabattroje...
ما را در سایت rabattroje دنبال می کنید

برچسب : Billige fodboldtrøjer,Real Madrid trøje, نویسنده : rabattroje rabattroje بازدید : 72 تاريخ : دوشنبه 30 مرداد 1402 ساعت: 1:42

UEFA Super Cup-mesteren i 2023 er født! Manchester City, som allerede har vundet tre mesterskabstrofæer i Premier League, FA Cuppen og Champions League, besejrede Sevilla 5-4 på straffespark i UEFA Super Cup og vandt med succes deres fjerde mesterskabstrofæ i 2023. Den argentinske landsholdsspiller Alvarez, iført Billige Manchester City fodboldtøj, er dermed blevet den første spiller i fodboldhistorien til at vinde den firdobbelte titel og VM på en enkelt sæson. Han er en velfortjent mesterhøster.
Før han kom til Manchester City, vandt Alvarez, iført River Plate trøje, mange hædersbevisninger såsom Argentina Cup, South American Cup Winners Cup og South American Libertadores Cup. Han vandt også Copa America med det argentinske landshold. Efter at være kommet til Manchester City, på grund af Harlands eksistens, var Alvarez' spilletid ikke stabil, men han forsøgte stadig at vise sin bedste tilstand i den begrænsede tid. I sin første sæson i de fem bedste europæiske ligaer fulgte Alvarez efter Manchester City for at vinde Premier League, FA Cuppen, Champions League og World Cup. Dette er noget, selv superstjeer som Messi og Ronaldo ikke har gjort.
Ifølge ESPN-statistikker har Alvarez vundet 14 mesterskaber i sin karriere indtil videre, hvilket har bragt det samme antal mesterskaber, som Messi havde i en alder af 23. Hans præstationer er uden for rækkevidde af mange spillere i deres levetid. Jeg tror på, at Alvarez i fremtidige kampe kan fortsætte med at opnå enestående præstationer og vinde flere hæder til holdet.

rabattroje...
ما را در سایت rabattroje دنبال می کنید

برچسب : Billige Manchester City fodboldtøj,River Plate trøje, نویسنده : rabattroje rabattroje بازدید : 52 تاريخ : جمعه 27 مرداد 1402 ساعت: 0:50

Manchester United introducerede tre nye hjælpemidler denne sommer, og Manchester United-fans har været meget opmærksomme på deres præstationer i den nye sæson. I Manchester Uniteds første runde af Premier League mod Wolves slog Manchester United Wolves knebent med 1-0 på hjemmebane, hvilket indvarslede en god start på den nye sæson. Nye hjælpemidler Mount og Onana blev begge udvalgt til Ten Hags startopstilling. Hvad angår Mounts præstation, mener nogle fans endda, at det var en forkert beslutning at hente den tidligere Chelsea-spiller.
Mount kom til Manchester United i sommer og tog den legendariske nr. 7 Billige fodboldtrøjer på, men i denne kamp var Mount som en gennemsigtig person. Hans præstation på banen er ikke aktiv, han ser ud til at have ingen motivation og kampgejst, og han kan ikke engang inspirere sine holdkammeraters og fans entusiasme. Det er klart, at Mount endnu ikke har integreret sig selv i spillet, og hans præstation har fuldstændigt ikke levet op til fansens forventninger til ham. Selvom træner Ten Hag efter kampen sagde, at Mount gjorde, hvad vi forventede, at han ville gøre, og han spillede et meget godt niveau i kampen. Han blev dog skiftet ud i kampens 70. minut, hvilket er nok til at vise, at Mount ikke bidrog med meget i sæsonens første runde.
Faktisk er Mounts teknologi og gennembrudsevne hævet over enhver tvivl, men han mangler afgørende beslutningskraft i spillet. Måske er folk ekstra opmærksomme på ejeren af Manchester United trøje nr. 7. Dette er selvfølgelig kun sæsonens første kamp, og hver spiller har brug for tid til at tilpasse sig det nye miljø og hold. Jeg håber, at Mount kan komme ind i staten så hurtigt som muligt og bringe bedre præstationer til holdet.

rabattroje...
ما را در سایت rabattroje دنبال می کنید

برچسب : Billige fodboldtrøjer,Manchester United trøje, نویسنده : rabattroje rabattroje بازدید : 49 تاريخ : سه شنبه 24 مرداد 1402 ساعت: 22:55

2023 Arab Champions Cup-finalen, Riyadh Crescent vs AL Nassr. Den 38-årige Ronaldo scorede to gange med 1 mål bagud, hvilket førte 10-mands AL Nassr til at besejre Riyadh Crescent, hvilket hjalp holdet med at vinde den første Arabiske Champions Cup i holdets historie! Dette er Ronaldos første mesterskabstrofæ i AI Nassr fodboldtrøje, og det er samtidig det 35. mesterskabstrofæ i Ronaldos fodboldkarriere.
Efter stærke signinger denne sommer har den saudiske liga samlet mange spillere med enestående styrke i europæisk fodbold. Det gjorde også dette spil til en konkurrence på europæisk niveau, hvor begge sider sendte deres hovedopstillinger ud. De to hold var i et dødvande i begyndelsen af kampen, indtil anden halvleg tog Riyadh Crescent føringen for at bryde igennem målet og scorede et mål. AL Nassr, som faldt bagud i scoringen, blev mere og mere aktiv i angrebet, men formåede ikke at udgøre en væsentlig trussel. Efterfølgende blev forsvarsspiller Amri udvist med et rødt kort for en fejl, mens han forsvarede. I lyset af desperationen rejste Cristiano Ronaldo sig iført den legendariske nr. 7 Billige fodboldtrøjer op og hjalp AL Nassr, der kun havde 10 spillere tilbage, med at udligne i kampens 74. minut. I det 97. minut af forlænget spilletid scorede Ronaldo med et hovedstød for at hjælpe AL Nassrs utrolige 2-1-vending. I det 111. minut pådrog Ronaldo sig en knæskade og blev udskiftet. Heldigvis gik holdkammeratee i sidste øjeblik alt ud for at bevare fordelen til det sidste.
Fra 0-1 til 2-1 viste den 38-årige Ronaldo en ubøjelig kampgejst og blev den største bidragyder til AL Nassrs mesterskab. Samtidig vandt Ronaldo også denne begivenheds gyldne støvle med en perfekt præstation på 6 mål i 6 kampe. Selvom han var langt væk fra den almindelige europæiske arena, gjorde Ronaldo stadig sine holdkammerater og alle fans skøre med sin enestående præstation og lederskab. Tillykke Ronaldo!

rabattroje...
ما را در سایت rabattroje دنبال می کنید

برچسب : AI Nassr fodboldtrøje,Billige fodboldtrøjer, نویسنده : rabattroje rabattroje بازدید : 50 تاريخ : يکشنبه 22 مرداد 1402 ساعت: 23:02

Arsenal, der gik glip af Premier League-titlen i sidste sæson, mødte Manchester City igen efter at have foretaget stærke signaturer denne sommer. Denne gang var Arsenal ikke længere den side, der blev knust. Selv efter at have indkasseret et mål først, gik Arsenal ikke tilbage, udlignede i kampens sidste minut og fik det sidste grin i straffesparkskonkurrencen. Afsluttede den 8-spil lange tabsrække mod Manchester City og vandt Community Shield.
I denne kamp sendte Manchester City tre offensive spillere, Harland, Glarish og Alvarez. Kovacic, der netop havde taget Manchester City fodboldtøj på, indvarslede sin officielle debut. Rice, Havertz og Timber, der blev underskrevet af Arsenal i sommer, spillede også alle. Begge sider formåede ikke at finde scoringsmuligheder i det meste af kampen, indtil det 77. minut, Manchester City med succes kontraangreb, Palmer scorede for at bryde dødvandet og hjalp Manchester City med at føre 1-0. Lige da folk troede, at Manchester City var ved at vinde, hjalp Trossards venstrebenede skud i det 10. minut af pausen i anden halvleg Arsenal med at udligne i sidste øjeblik. Arsenal slæbte kampen med succes ind i en straffesparkskonkurrence. Til sidst besejrede Arsenal Manchester City 5-2 samlet og opnåede et comeback i modvind for at vinde mesterskabet. Det er værd at nævne, at sidste gang Arsenal slog Manchester City var den 19. juli 2020.
Denne sommer lancerede Arsenal en ny Arsenal fodboldtrøjer for at hylde mesterskabssæsonen for 20 år siden. Arsenals samlede styrke, som er blevet forstærket denne sommer, er faktisk forbedret i forhold til sidste sæson. Inden starten på den nye Premier League-sæson har de allerede vundet to mesterskaber, Emirates Cup og Community Shield, og holdets moral er også blevet væsentligt forbedret. Arsenal ledet af Arteta vil angribe den nye sæson med en ny indstilling. Den nye Premier League-sæson er ved at starte, jeg tror på, at Arsenal kan skabe flere overraskelser for fans!

rabattroje...
ما را در سایت rabattroje دنبال می کنید

برچسب : Manchester City fodboldtøj,Arsenal fodboldtrøjer, نویسنده : rabattroje rabattroje بازدید : 53 تاريخ : چهارشنبه 18 مرداد 1402 ساعت: 2:00

Denne sommer er rygtee om den brasilianske superstjee Neymars tilbagevenden til Barcelona aldrig stoppet. Men efter konstant bekræftelse ser dette rygte ud til kun at være et rygte. For nylig, ifølge nyheder fra kendte mediereportere, vender Neymar tilbage til Barcelona, og Neymar vil igen bære FC Barcelona trøje i den nye sæson for at konkurrere i La Liga. Og denne nyhed har bragt uendelige overraskelser og forventninger til mange fans.
Det er underforstået, at Neymars transfer vil finde sted efter Dembeles transfer til Paris Saint-Germain er gennemført. Det er netop på grund af Dembeles afgang, at Barcelona begyndte at overveje muligheden for at lade Neymar tage den røde og blå Billige fodboldtrøjer på igen. Tidligere var der rygter om, at Paris ville retuere Neymar til Barcelona på lån, men blev afvist af Barcelona, fordi Barcelona-træner Xavi mente, at Neymar ikke passede til holdets plan. Med Dembeles afgang måtte Harvey overveje at byde den talentfulde angriber velkommen tilbage.
Det er værd at nævne, at de oplysninger, som Neymars personlige sociale medie har sendt, også har udløst mange spekulationer fra fans og medier. Det forlyder, at Neymar slettede introduktionen af sig selv som Paris Saint-Germain-spiller, og den nuværende introduktion er kun markeret med "atlet". Selvom det ikke er blevet bekræftet af Barcelona og Paris Saint-Germain, er der ifølge rapporter fra kendte medier og oplysninger afsløret på Neymars personlige sociale medier stor sandsynlighed for, at Neymar vender tilbage til Barcelona. Lad os nu fuldt ud forvente, hvordan denne iøjnefaldende overførselsaftale vil udvikle sig.

rabattroje...
ما را در سایت rabattroje دنبال می کنید

برچسب : FC Barcelona trøje,Billige fodboldtrøjer, نویسنده : rabattroje rabattroje بازدید : 51 تاريخ : دوشنبه 16 مرداد 1402 ساعت: 0:48

Den 45-årige italienske legendariske målmand Buffon annoncerede officielt sin pensionering via sociale medier, hvilket afsluttede en lang og strålende karriere på 28 år. Til afskeden efterlod Buffon kun fire enkle sætninger: Tak til jer alle! Du har givet mig alt! Jeg giver også alt tilbage! Vi har været igennem det hele sammen!
I 1995 fik Buffon sin førsteholdsdebut i Parma og startede sin karriere. I 1998 blev han indkaldt af landsholdet og iført en mørkeblå Billige fodboldtrøjer. Efter at have afsluttet sin landsholdsdebut i en alder af 19 blev Buffon officielt startmålmand for landsholdet. Og i de næste 20 år stod han altid foran Azzurri. I 2001 tog Buffon Juventus trøje på med en transfersum på 52,9 millioner euro og satte dermed en verdensrekord for målmandstransfergebyrer, som først blev brudt af Alisson 17 år senere.
Gennem hele sin karriere har Buffon været kendt for sin stabilitet og lange standbytid. Han har spillet for Parma, Juventus, Paris Saint-Germain og det italienske landshold. Buffon har spillet 1.151 kampe i sin karriere. Han er den første legendariske målmand i fodboldhistorien, der har opnået 500 kampe uden at score. Vandt verdensmesterskabet i 2006 og 10 Serie A-titler og mange andre hædersbevisninger. At ikke vinde Champions League er den største fortrydelse i Buffons karriere. Juventus tabte alle tre gange i Champions League-finalen. I 2002 trådte han ind i Champions League-finalen for første gang, og faldt til sidst i straffesparkskonkurrencen. I de følgende to Champions League-finaler tabte Juventus til Barcelona, hvor MSN ligger, og Real Madrid, hvor BBC ligger.
Alle spillere kan ikke stoppe årenes forandringer, men Buffon gjorde årenes gang ekstremt langsomt, men denne dag kommer trods alt. Efter en 28 år lang fodboldkarriere annoncerede den 45-årige Buffon sin pensionering! Farvel, legende!

rabattroje...
ما را در سایت rabattroje دنبال می کنید

برچسب : Billige fodboldtrøjer,Juventus trøje, نویسنده : rabattroje rabattroje بازدید : 62 تاريخ : جمعه 13 مرداد 1402 ساعت: 0:42

Hazard opsagde sin kontrakt med Real Madrid tidligt på sommeren og blev en fri agent. Hazard er stadig usikker på sit næste stop efter at have droppet sin klassiske hvide Fodboldtrøje. At dømme ud fra den nuværende situation er Hazards fremtid fuld af usikkerheder.
Hazard bar engang Billige Chelsea fodboldtøj og førte holdet til en imponerende rekord i ligaen og Champions League. Den tidligere Chelsea kee + leder havde dog en dårlig tid i Real Madrid. Siden han iførte sig en Real Madrid fodboldtrøjer i 2019, har han kun scoret syv mål i 76 kampe for de spanske giganter. Plaget af skader faldt hans tilstand engang i en nedtur. Hvor beklageligt det end er, kan fodboldverdenen i sig selv ikke være glat og glat.
På nuværende tidspunkt leder Hazard stadig efter et nyt hold. Han afviste Miami Inteationals invitation og håber at blive i spansk fodbold. Men med Hazard stadig ude af stand til at bestemme sin fremtid, er muligheden for hans pensionering stigende. Han pådrog sig trods alt for mange skader, mens han var iført Real Madrid-trøjen. For Hazard er det en meget svær beslutning at afslutte sin fodboldkarriere, men i tilfælde af hyppige skader er det måske det bedste valg for Hazard at afslutte sin fodboldkarriere i øjeblikket.

rabattroje...
ما را در سایت rabattroje دنبال می کنید

برچسب : Fodboldtrøje,Billige Chelsea fodboldtøj,Real Madrid fodboldtrøjer, نویسنده : rabattroje rabattroje بازدید : 62 تاريخ : چهارشنبه 11 مرداد 1402 ساعت: 1:20

For nylig rapporterede nogle medier, at Mason Greenwood har været uden bold i halvandet år, og hans fodboldkarriere har indvarslet et kritisk vendepunkt. Adidas, hovedsponsoren for Manchester United Club, gik med til Greenwoods tilbagevenden til spillet. Spilleren, der kom til Manchester Uniteds ungdomstræning i en alder af 6, forventes at tage Billige fodboldtrøjer på igen for at genstarte De Røde Djævles karriere.
I januar 2022 blev Greenwood arresteret af politiet på mistanke om vold i hjemmet og blev øjeblikkeligt suspenderet og suspenderet af Manchester United. Han har ikke deltaget i en officiel kamp i halvandet år. I februar i år blev flere anklager mod Greenwood frafaldet af den britiske anklagemyndighed. Greenwood er ikke skyldig på det juridiske niveau, men på grund af presset fra den offentlige mening er han stadig i den intee undersøgelsesproces i Manchester United. Faktisk slog Greenwood og hans kæreste op for et stykke tid efter vold i hjemmet, men de er genforenet og hilste deres første ba velkommen den 11. juli i år.
Selvom der endnu ikke er offentliggjort nogen beslutning om Greenwood, er der forskelle i Manchester United om, hvordan man skal håndtere Greenwood. Der er rapporter om, at nogle Manchester United-kvindespillere ikke hilser Greenwoods tilbagevenden velkommen, mens Ten Hag og de fleste af mændenes førsteholdsspillere hilser Greenwoods tilbagevenden velkommen. Greenwood har også kommunikeret med træner Ten Hag mange gange og udtrykt sit ønske om at fortsætte med at tage Manchester United trøje på og vende tilbage til kampen. For Ten Hag, hvis Greenwood kan vende tilbage til spillet, så kan holdet have en topfløj uden at bruge en transfersum, og holdets styrke vil også blive væsentligt forbedret.

rabattroje...
ما را در سایت rabattroje دنبال می کنید

برچسب : Billige fodboldtrøjer,Manchester United trøje, نویسنده : rabattroje rabattroje بازدید : 67 تاريخ : دوشنبه 9 مرداد 1402 ساعت: 0:15

Efter at have sagt farvel til sin 12-årige Manchester United-karriere, har der ikke været yderligere fremskridt med De Geas fremtid. Faktisk, som Manchester Uniteds hovedmålmand i sidste sæson, var De Geas præstation på banen stadig meget modig. Hvis du ikke behøver at søge en langtidskontrakt, med De Geas nuværende styrke, er det en simpel sag at eje en ny Billige fodboldtrøjer. Ifølge tyske medier har Baye-træner Tuchel bevaret langsigtet opmærksomhed på De Gea og sørget for, at holdet kontakter De Gea. Det ser dog ud til, at handlen er blevet midlertidigt skrinlagt på grund af løn og holdstartpladser.
Selvom De Gea er 32 år, har han stadig en meget god tilstand. Til europæisk fodbold har han stadig invitationer fra kæmpehold. Det er bare sådan, at De Gea håber at få en kontrakt med en årsløn på 10 millioner euro efter skat. Tidligere foreslog Inter Milan et tilbud på 5 millioner euro efter skat, så det blev afvist af De Gea. De Geas super høje udbudspris har resulteret i, at intet hold har købt denne spanske målmand med stærke mållinjefærdigheder, men ingen evne til at spille bolden.
For De Geas super høje udbudspris er det måske kun den saudiske liga, der kan tillade, at De Gea fortsat har en høj indkomst. Det er underforstået, at blandt de nuværende Saudi League-hold er Riyadh Victory stadig på udkig efter en ny målmand. Får De Gea chancen for at bære AI Nassr fodboldtrøje og slå sig sammen med Ronaldo igen?

rabattroje...
ما را در سایت rabattroje دنبال می کنید

برچسب : Billige fodboldtrøjer,AI Nassr fodboldtrøje, نویسنده : rabattroje rabattroje بازدید : 62 تاريخ : جمعه 6 مرداد 1402 ساعت: 2:13

Tiltrædelsen af Messi har bragt meget opmærksomhed til MLS, og det har også fyldt MLS-fansene med forventninger og entusiasme. Sidste weekend, i NAFC Cup-kampen mellem Inter Miami og det mexicanske Blue Cross på hjemmebane, kom Messi fra bænken på 54 minutter og indvarslede sin Miami-debut. Messi, der bar Inter Miami CF fodboldtrøje nr. 10, bar anførerbindet under kampen. Bidrog med et frispark i stoppetiden og hjalp holdet med at vinde 2-1, hvilket afsluttede den 8-kamps taberrække i Inter Miami. Forud for Inter Miamis kommende kamp mod Atlanta United bekræftede træner Martino, at Lionel Messi vil være anfører for holdet og muligvis starter kampen.
Messi bærer Billige fodboldtrøjer nr. 10 på både landsholdet og Barcelona, ​​og har fungeret som anfører i lang tid. Og Inter Miami-træner Martino udtrykte også sin påskønnelse af Messis lederskab. Folk ser Messi kommandere sine holdkammerater på banen, diskutere med dem og hjælpe dem. For den nuværende dårlige rekord for Miami Inteational, håber holdet, at holdet under Messis ledelse kan opnå flere sejre og føre holdet til at blive det bedste hold i ligaen.
Som den nye kaptajn på holdet vil han helt sikkert påtage sig mere ansvar end blot at afslutte spillet. Messi vil bringe flere færdigheder og erfaring til holdet og hjælpe holdet med at blive mere stabilt og modent. Samtidig vil Messis tilstedeværelse også tiltrække flere fremragende spillere til at deltage, for at forbedre holdets overordnede styrke og hjælpe MLS med at få mere anerkendelse og ros i verdensfodbolden. Det menes, at hans ankomst vil bringe nye glorværdige øjeblikke til MLS og også skrive nye legendariske historier til verdensfodbold.

rabattroje...
ما را در سایت rabattroje دنبال می کنید

برچسب : Inter Miami CF fodboldtrøje,Billige fodboldtrøjer, نویسنده : rabattroje rabattroje بازدید : 49 تاريخ : سه شنبه 3 مرداد 1402 ساعت: 23:18

Efterhånden som den nye sæson nærmer sig, er forholdet mellem Mbappé og Paris Saint-Germain blevet mere og mere anspændt. Ifølge franske mediekilder har Paris Saint-Germain informeret Mbappe om, at hvis han ikke foyer sin kontrakt eller accepterer at forlade holdet, så kan Mbappe, iført en Billige fodboldtrøjer, kun sidde på bænken hele sæsonen. Og Mbappe viste også en hård holdning til dette, og er klar til våbenhvile i en hel sæson, og resolut opfylde den resterende etårige kontrakt, indtil han går frit næste sommer.
Det er underforstået, at Mbappe ikke kom ind på preseason-listen og blev udelukket fra den store liste for turen til Japan. PSG gjorde det klart, at ingen spiller er vigtigere end klubben. Selvom Paris ønsker at sælge Mbappe så hurtigt som muligt, er der meget få hold i europæisk fodbold, der er interesseret i Mbappe. I spørgsmålet om Mbappés fremtid er Paris den passive side. Hvis Mbappes kontraktfoyelse eller salg ikke kan gennemføres inden udgangen af måneden, skal de tilsvarende lønninger og loyalitetsbonusser betales i henhold til kontrakten. Paris vil blive en joke i verdens fodbold. Salget af Paris Saint-Germain trøje vil også blive stærkt påvirket.
Derfor udtalte Greater Paris, at de accepterer ethvert tilbud fra ethvert hold, der er interesseret i Mbappe, inklusive Saudi League, som har været vilde med signaturer i europæisk fodbold denne sommer. Ifølge rapporter har Riyadh Crescent fra Saudi League afgivet et tilbud på 200 millioner euro. Selvom de kun kan skrive under for et år, er de villige til at gennemføre underskrivelsen, og Paris har også sagt ja til et sådant tilbud. Men nøglen til problemet er Mbappes personlige vilje. Hvis Mbappe fortsætter, vil Paris ikke have noget at gøre. De 200 millioner euro er ikke attraktive nok for den unge Mbappe. Når alt kommer til alt, kan Mbappes løn plus bonusser i den nye sæson, og det høje signeringsgebyr for at tage afsted gratis næste år for at komme med på et nyt hold, også overstige 200 millioner euro.

rabattroje...
ما را در سایت rabattroje دنبال می کنید

برچسب : Billige fodboldtrøjer,Paris Saint,Germain trøje, نویسنده : rabattroje rabattroje بازدید : 54 تاريخ : دوشنبه 2 مرداد 1402 ساعت: 0:07